ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

1 Ιανουαρίου 2018

Πληρωμή Ασφαλίστρων. Τί αλλάζει; 

5555_MED.jpg

 

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου έχει προχωρήσει σε έκδοση ειδικού ενημερωτικού φυλλαδίου. Το φυλλάδιο αυτό  το οποίο διανέμεται στους πελάτες μας για σχετική ενημέρωση τους παρουσιάζει τις αλλαγές που προκύπτουν σύμφωνα με νέα Εποπτική Οδηγία από 01/01/2018. 

 

9 Νοεμβρίου 2017


Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2017

162017a_LRG.JPG 


Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου πραγματοποίησε με επιτυχία στις 8 Νοεμβρίου το Ασφαλιστικό Συνέδριο 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, με τίτλο:

«45 Χρόνια Α.Ι.Κ. …Μαζί γιορτάζουμε, Μαζί συνεχίζουμε».

Η Commercial General Insurance ήταν και φέτος ένας από τους υποστηρικτές του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2017.

Η πλειοψηφία των Ομιλητών του Συνεδρίου ήταν εξειδικευμένοι κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες κυρίως του Ασφαλιστικού Κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν ποικιλία επίκαιρων θεμάτων συμμετέχοντας σε εισηγήσεις, ανοικτές συζητήσεις καθώς και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας αγοράς. 

12 Οκτωβρίου 2017

Εκπαίδευση Προσωπικού για χρήση πυροσβεστήρων της Εταιρείας

Μέσα στα πλαίσια της διασφάλισης της ασφάλειας και υγείας στην εργασία, η Εταιρεία μας, σε συνεργασία με τους προμηθευτές πυροσβεστήρων στα κατά τόπους γραφεία μας, προγραμμάτισε εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση των πυροσβεστήρων.

Κύριος στόχος της πιο πάνω εκπαίδευσης ήταν η εξοικείωση του προσωπικού με τον εξοπλισμό πυρόσβεσης και η πρόληψη πυρκαγιάς.
 

10 Οκτωβρίου 2017

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Η αλυσίδα εξυπηρέτησης πελατών στον ασφαλιστικό κλάδο»

Η Εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο οργάνωσε για το προσωπικό, με θέμα «Η αλυσίδα εξυπηρέτησης πελατών στον ασφαλιστικό κλάδο».

Το σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την 26η, 27η Σεπτεμβρίου και 3η Οκτωβρίου 2017, παρακολούθησε η πλειοψηφία των μελών του προσωπικού της Εταιρείας με μεγάλο ενδιαφέρον.

Την παρουσίαση του σεμιναρίου ανέλαβε ο κ. Μιχάλης Μαϊμάρης, της εταιρείας M.M. Knowledge Training & Consulting Ltd σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ της Εταιρείας μας, που έχει την ευθύνη της οργάνωσης των σεμιναρίων.

Οι κύριες ενότητες που αναπτύχθηκαν στο σεμινάριο ήταν:

  • Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Εσωτερικοί και Εξωτερικοί Πελάτες
  • Αποτελεσματικός Χειρισμός Παραπόνων  

 

16 Οκτωβρίου 2017

3ο Παγκύπριο Συνέδριο Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 2017

162017_LRG.jpg 

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών πραγματοποίησε στις 13 Οκτωβρίου 2017 το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο 2017, στο ξενοδοχείο Adams στην Αγία Νάπα με τίτλο:

«Η πρόκληση μπροστά μας»

H Commercial General Insurance Ltd ήταν ένας από τους χορηγούς του Συνεδρίου αυτού.

Στο Συνέδριο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, τις αλλαγές που επιφυλάσσει το μέλλον στον τομέα αυτό και τον ρόλο της τεχνολογίας στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον.  

19 Μάιου 2017

Έκθεση Φερεγγυότητας και Χρηματοοικονομικής Κατάστασης για τη χρονιά 2016

Η Εταιρεία έχει υποβάλει την Έκθεση Φερεγγυότητας και Χρηματοοικονομικής Κατάστασης για τη χρονιά 2016 στην Υπηρεσία Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών και άλλων Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2016 (38(Ι)/2016). Για να δείτε την Έκθεση, παρακαλώ πατήστε εδώ  .
 

21 Νοεμβρίου 2016

2ο Παγκύπριο Συνέδριο Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 2016

ExtractPage1_LRG.jpg 

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών πραγματοποίησε στις 18 Νοεμβρίου 2016 το 2ο Παγκύπριο Συνέδριο 2016, στο ξενοδοχείο St. Raphael Resort στη Λεμεσό με τίτλο:

«Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση: Από τη θεωρία στην πράξη»

H Commercial General Insurance Ltd ήταν ένας από τους χορηγούς του Συνεδρίου αυτού. 

Στο Συνέδριο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τις αλλαγές που επιφυλάσσει το μέλλον στον τομέα αυτό. 

 

19 Οκτωβρίου 2016

Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2016

iicmain_LRG.jpg

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου πραγματοποίησε με επιτυχία στις 13 Οκτωβρίου το Ασφαλιστικό Συνέδριο 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, με τίτλο:

«Ευρώπη και Ασφαλιστική Εκπαιδευτική Κατάρτιση. Ταξίδι προς την Επαγγελματική Αριστεία».

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου ανέλαβε τη διοργάνωση,  παράλληλα με το ετήσιο Συνέδριό του και του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού, ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τα Κυπριακά ασφαλιστικά δρώμενα. 

Η Commercial General Insurance ήταν και φέτος ένας από τους Υποστηρικτές του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2016.

Η πλειοψηφία των Ομιλητών του Συνεδρίου ήταν εξειδικευμένοι κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες κυρίως του Ασφαλιστικού Κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν ποικιλία θεμάτων συμμετέχοντας σε εισηγήσεις και ανοικτές συζητήσεις καθώς και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας αγοράς.

9 Σεπτεμβρίου 2016

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βασικές Αρχές Διαχείρισης Κινδύνων και Αντασφάλισης

2692016_LRG.jpg

IMG_0010_LRG.JPG

Η Εταιρεία μας σε συνεργασία με τους αντασφαλιστικούς μας συμβούλους, Carpenter Turner S.A., διοργάνωσε με επιτυχία διήμερο σεμινάριο με θέμα τις Βασικές Αρχές Διαχείρισης Κινδύνων και Αντασφάλισης.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την 7η και 8η Σεπτεμβρίου 2016 και το παρακολούθησαν όλα τα διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας.

Το σεμινάριο παρουσιάστηκε από τον κ. Γιάννη Κακαβίτσα, Διευθυντή Συμβατικών Αντασφαλίσεων, Carpenter Turner S.A. σε συνεργασία με τον κ. Αλέξανδρο Turner, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Carpenter Turner S.A.

Οι κύριες ενότητες που αναπτύχθηκαν στο σεμινάριο ήταν:

  • Βασικές Αρχές Διαχείρισης Κινδύνων
  • Χρησιμότητα Αντασφάλισης στην αντιμετώπιση κινδύνων
  • Μέθοδοι και Τεχνική Εφαρμογή της

 

9 Νοεμβρίου 2015

Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2015 

nic123.jpg 

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ανακοινώσει τη διοργάνωση του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με τίτλο:


«ΑΣΦΑΛΙΣΗ, Αξία Διαχρονική».

Η Commercial General Insurance θα είναι και φέτος ένας από τους Υποστηρικτές του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2015.

Όλοι οι Ομιλητές του Συνεδρίου είναι εξειδικευμένοι κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες κυρίως του Ασφαλιστικού Κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικιλία θεμάτων με εισηγήσεις και ανοικτές συζητήσεις καθώς και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας αγοράς.

 

4 Νοεμβρίου 2015 

Η Commercial General Insurance συμμετέχει στην εκστρατεία πάταξης του κραχτισμού στις σκηνές ατυχημάτων 

11172015.jpg

Η εκστρατεία κατά του κραχτισμού στις σκηνές οδικών ατυχημάτων ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου 2015 από το Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου με τη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου και τη συνεργασία του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ισιωτών και Βαφέων Αυτοκινήτων, του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων και της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών, με στόχο την ενημέρωση των οδηγών για τα δικαιώματα τους. 

Το φαινόμενο του κραχτισμού στις σκηνές ατυχημάτων, έχει ως πρωταγωνιστές ορισμένους εκπροσώπους συνεργείων γκαράζ που προσπαθούν με έντονο και επίμονο τρόπο να πείσουν τους εμπλεκόμενους να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους για επιδιόρθωση των οχημάτων τους. Το φαινόμενο αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα κατά τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος και επιβαρύνει με αρνητικές συνέπειες τον ασφαλισμένο. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου έχει εκδώσει σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο διανέμεται στους πελάτες της Εταιρείας μας που διατηρούν Ασφαλιστήρια Μηχανοκίνητων Οχημάτων. 

 

15 Ιουνίου 2015 

Η Commercial General Insurance επιμορφώνει τα Αρμόδια Μέλη του Προσωπικού της σε θέματα Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία

123b.jpg

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω σεμιναρίων η ανανέωση των πιστοποιητικών επιμόρφωσης των αρμοδίων μελών του προσωπικού της Εταιρείας μας σε θέματα Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία όπως προνοεί ο περί Ασφάλειας και Υγείας Νόμος, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (Ο.Ε.Β.). 

Μέσω των σεμιναρίων των Πρώτων Βοηθειών τα αρμόδια μέλη του προσωπικού της Εταιρείας μας επιμορφώθηκαν σε θέματα αξιολόγησης της κατάστασης, ειδοποίησης υπηρεσιών άμεσης βοήθειας, περίθαλψης ασθενών, παροχής πρώτων βοηθειών και άλλων συναφών θεμάτων. 


19 Νοεμβρίου 2014

Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2014

1234567.jpg

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ανακοινώσει τη διοργάνωση του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2014, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με τίτλο:

«Φροντίζουμε για την Κοινωνία ... διευρύνουμε ορίζοντες!».

Η Commercial General Insurance θα είναι και φέτος ένας από τους Υποστηρικτές του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2014.

Όλοι οι Ομιλητές του Συνεδρίου είναι εξειδικευμένοι κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες κυρίως του Ασφαλιστικού Κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικιλία θεμάτων με εισηγήσεις και ανοικτές συζητήσεις καθώς και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας αγοράς.

22 Νοεμβρίου 2013

Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2013

Insurance_Conference_2013_LRG.JPG

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ανακοινώσει τη διοργάνωση του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2013, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με τίτλο: 

«Πατάμε γερά…Βαδίζουμε μπροστά!».

Η Commercial General Insurance θα είναι και φέτος ένας από τους Υποστηρικτές του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2013.

Όλοι οι Ομιλητές του Συνεδρίου είναι εξειδικευμένοι κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες κυρίως του Ασφαλιστικού Κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικιλία θεμάτων με εισηγήσεις και ανοικτές συζητήσεις καθώς και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας αγοράς.

10 Νοεμβρίου 2012

Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2012

555.jpg

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ανακοινώσει τη διοργάνωση του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2012, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με τίτλο:

«Ασφαλιστές ξανά!».

Η Commercial General Insurance θα είναι και φέτος ένας από τους Υποστηρικτές του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2012.

Όλοι οι Ομιλητές του Συνεδρίου είναι εξειδικευμένοι κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες κυρίως του Ασφαλιστικού Κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικιλία θεμάτων με εισηγήσεις και ανοικτές συζητήσεις καθώς και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας αγοράς.


25 Οκτώβριου 2012

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «M.I.F. και Πρόνοιες Κάλυψης Δυστυχημάτων» και «Οδικά Δυστυχήματα επί Κυκλικών Κόμβων (Στατιστικές)»

215_LRG.jpg

Μέσα στα πλαίσια της καθιέρωσης του θεσμού της συνεχούς και μόνιμης επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των στελεχών και των συνεργατών μας, η Commercial General Insurance οργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέματα «M.I.F. και Πρόνοιες Κάλυψης Δυστυχημάτων» και «Οδικά Δυστυχήματα επί Κυκλικών Κόμβων (Στατιστικές)».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την 23ην Οκτωβρίου 2012 στο Κτίριο "Ασφαλιστικό Κέντρο", Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων (M.I.F.) και το παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον μέλη του προσωπικού της Εταιρείας και Γενικοί Αντιπρόσωποι με μέλη του προσωπικού τους.

Το πρώτο θέμα παρουσίασε ο κ. Ανδρέας Χαραλαμπίδης,  Γενικός Διευθυντής Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων (M.I.F.) και το δεύτερο θέμα παρουσίασε ο κ. Ανδρόνικος Ανδρονίκου εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

14 Νοεμβρίου 2011

Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2011

011111.jpg

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ανακοινώσει τη διοργάνωση του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2011, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2011, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με τίτλο:

«Ασφάλιση: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;».

Η Commercial General Insurance θα είναι και φέτος ένας από τους Υποστηρικτές του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2011.

Όλοι οι Ομιλητές του Συνεδρίου είναι εξειδικευμένοι κορυφαίοι επιστήμονες και επαγγελματίες του Ασφαλιστικού Κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικιλία θεμάτων με εισηγήσεις και ανοικτές συζητήσεις καθώς και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας αγοράς 2011.


1
Ιουνίου 2011
 

Θέμα: Δημιουργία Νέου Ασφαλιστικού Προϊόντος – Ασφαλιστήριο Επιχειρήσεων

(Πακέτα Ασφαλιστικών Καλύψεων Business Silver, Gold και Platinum).

key.jpg

Η Εταιρεία μας, συνεχίζοντας την αναβάθμιση και βελτίωση των προσφερομένων ασφαλιστικών προϊόντων της, έχει προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου ασφαλιστικού προϊόντος, του Ασφαλιστηρίου Επιχειρήσεων (Πακέτα Ασφαλιστικών Καλύψεων Business Silver, Gold και Platinum).

Τα νέα πακέτα ασφαλιστικών καλύψεων Business Silver, Gold και Platinum, έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις σημερινές ανάγκες των Καταστημάτων και Γραφείων προσφέροντας επιλογή περιεκτικών καλύψεων και ωφελημάτων. Επίσης, παρέχονται και για Πολυκατοικίες ή Συγκροτήματα Κατοικιών όπου η κατοχή και η χρήση τους περιορίζεται σε σκοπούς ιδιοκατοίκησης.

1 Φεβρουαρίου 2010

Θέμα : Δημιουργία Νέων Ασφαλιστικών Προϊόντων

           (α) Ασφαλιστήριο Ιδιωτικών Κατοικιών (Πακέτα Καλύψεων Home Silver και Home Gold)

           (β) Ασφαλιστήριο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Αλλοδαπών Εργοδοτουμένων

Η Εταιρεία μας μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών της για συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των προσφερόμενων ασφαλιστικών προϊόντων της, έχει προχωρήσει στη δημιουργία δύο νέων Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων.περισσότερα...

18 Νοεμβρίου 2009 

Η Commercial General Insurance υποστηρικτής στο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2009

Capture1.JPG

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ανακοινώσει τη διοργάνωση του Ασφαλιστικού Συνεδρίου 2009, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2009, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με τίτλο:

"Ο Ασφαλιστικός Τομέας σε ένα μεταβαλλόμενο Χρηματοοικονομικό Περιβάλλον».περισσότερα... 

16 Σεπτεμβρίου 2008

Η Commercial General Insurance πωλεί τη θυγατρική της στην Ελλάδα

Η Commercial General Insurance Ltd έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ελληνική ασφαλιστική εταιρία EFG Eurolife ΑΕΓΑ για την πώληση στην τελευταία, του συνόλου των μετοχών που κατέχει στη θυγατρική της στην Ελλάδα Activa Insurance AAE.περισσότερα... 

24 Ιούλιου 2008

Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος

Στην Commercial General Insurance έχουμε πάντα ως στόχο την βελτίωση των υπηρεσίων που παρέχουμε στους πελάτες μας. Γί αυτό το σκοπό έχουμε πρόσφατα προχωρήσει σε αναθεώρηση της συμφωνίας με την Εταιρεία Οδικής Βοήθειας Rescue Line για επέκταση της συνεργασίας μας, ώστε πέραν της οδικής βοήθειας να παρέχεται και υπηρεσία φροντίδας ατυχήματος σε όλους τους ασφαλισμένους μας στον κλάδο μηχανοκινήτων οχημάτων. περισσότερα... 

9 Απριλίου 2008

Αναβάθμιση αξιολόγησης της Activa Insurance σε ΒΒΒ+ από τον οίκο Fitch

O διεθνής οίκος αξιολόγησης χρηματοοικονομικών οργανισμών Fitch Ratings ανακοίνωσε την αναβάθμιση της οικονομικής ισχύος της Activa Insurance θυγατρικής ασφαλιστικής εταιρείας της Commercial General Insurance στην Ελλάδα, από ΒΒΒ σε ΒΒΒ+ και με σταθερή προοπτική. περισσότερα...

23 Μαρτίου 2008

Διαφημιστική Εκστρατεία της Commercial General Insurance

Η Εταιρεία μας σε συνεργασία με διακεκριμένο διαφημιστικό γραφείο έχει προχωρήσει στην ετοιμασία συγκεκριμένου προγράμματος διαφημιστικής εκστρατείας. περισσότερα...

19 Ιανουαρίου 2008 

Εορταστικό Χορευτικό Δείπνο 

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 19 Ιανουαρίου 2008, στο ξενοδοχείο "Columbia Beach Hotel" στο Πισσούρι, το ετήσιο Χορευτικό Δείπνο της Commercial General Insurance Ltd. περισσότερα...

2 Νοεμβρίου 2007 

Η Commercial General Insurance συμμετέχει στο 3ο Ασφαλιστικό Συνέδριο που πραγματοποιείται στη Κύπρο 

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου έχει ανακοινώσει τη διοργάνωση του 3ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2007, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία. περισσότερα...

30 Ιουλίου 2007 

Διαγωνισμός Πωλήσεων 1ου εξαμήνου 2007 της Commercial General Insurance

Διεξήχθηκε με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός πωλήσεων της Εταιρείας μας 1ου εξαμήνου 2007 αναδεικνύοντας αρκετούς νικητές.

Ο διαγωνισμός ο οποίος αφορούσε την περίοδο 1η Ιανουαρίου 2007 μέχρι την 30η Ιουνίου 2007 αποσκοπούσε κατά κύριο λόγο στη δημιουργία κινήτρων για αύξηση του χαρτοφυλακίου των ασφαλιστικών πρακτόρων, καθώς και τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα δώρο από την Εταιρεία ως επιβράβευση των προσπαθειών τους.  περισσότερα...

2 Ιουλίου 2007

Διορισμός "Assistant General Manager - Operations" στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας μας

Η Εταιρεία μας έχει προβεί στο διορισμό του κ. Κυριάκου Μιχαηλίδη στη θέση του «Assistant General Manager - Operations» στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα στις 2 Ιουλίου 2007.

Ο κ. Μιχαηλίδης είναι κάτοχος πανεπιστημιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι Associate του Chartered Insurance Institute (A.C.I.I.) του Ηνωμένου Βασιλείου και φέρει τον τίτλο του Chartered Insurer. Έχει εκτεταμένη πείρα στον Ασφαλιστικό τομέα την οποία απέκτησε από τις διευθυντικές θέσεις που κατείχε για σειρά ετών, σε Ασφαλιστικές Εταιρείες Γενικού Κλάδου, με τελευταία αυτή του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην «Παγκυπριακή Ασφαλιστική».  

27 Απριλίου 2007

Η Commercial General Insurance συμμετέχει στη Παγκύπρια Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας 

Με το Σύνθημα «ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ!», ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός (Κ.Ε.Σ.) κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2007, εξήγγειλε την διοργάνωση της Παγκύπριας Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας την Παρασκευή 27 Απριλίου 2007, Ευρωπαϊκή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας.  περισσότερα...

1 Απριλίου 2007

Η Νέα μας Εταιρική Ταυτότητα

Η Εταιρεία μας έχει προχωρήσει στην υιοθέτηση νέας εταιρικής ταυτότητας που υπογραμμίζει το σύγχρονο χαρακτήρα της και τη νέα εποχή εξέλιξής της στη μεγάλη και ενιαία Ευρωπαϊκή αγορά.  περισσότερα...